2011

SETENA EDICIÓ DESPLAÇA'T


Setè any consecutiu del  Festival d’arts de Carrer Desplaça't , durant  aquesta edició  es van oferir diverses activitats potenciant, com sempre, l’eix vertebrador, que consisteix en desenvolupament de la creació en l'àmbit de les arts de carrer, entenent aquestes com totes aquelles manifestacions culturals i/o artístiques que prenen l'espai públic obert de la ciutat com a territori d'acció.

Durant aquesta edició, l'acte inaugural, va tenir una gran rellevància, es va gaudir de la primera producció artística i audiovisual produïda pròpiament pel Centre Cívic Casa Groga. On es va poder veure, des de dansa vertical conjuntament amb dansa clàssica, amb un acompanyament acústic i visual donant gran importància a la participació del veïns i veïnes del barri Sant Genís del Agudells.

Un cop més el festival va tenir la oportunitat de poder comptar amb l'actuació d'artistes de diferents disciplines (hip-hop, , clown, circ, teatre, dansa, castellers, espectacles de foc...) que el consoliden com  un dels festivals d’arts de carrer amb més rellevància del Districte d’ Horta –Guinardó.

Però com cada any la clau de l'èxit va ser la batalla de la música on vàrem gaudir de difrents estils musicals, Balkatalan Experince (música balcànica), Alma de pato (rumba), Barnouche (swing) i Three Colours Red ( acoustic soul red & body beats) que es van enfrontar musicalment en un escenari sorprenent
.

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0Bx46tiTCNuPsNzcxODdiNTItZWZkZi00MWM1LWFmNDgtZGQ5NGFjZDI3ZmRj&hl=en_US
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada